NAJAVLJEN 5 JUBILARNI ADRIA SUMMER FESTIVAL!

Na današnjoj press konferenciji u medulinskom 3MC centru i službeno je najavljen peti Adria Summer Festival, a iznenađenjima nema kraja! Na poznatoj medulinskoj rivi ASF2019 stvorit će pravu glazbenu fuziju kroz koju će zabljesnuti neke od najvećih glazbenih zvijezda, a valovi odličnih tonova posjetitelje će porinuti u najbolju zabavu ovog ljeta.

Nakon što je prošle godine oduševio više od 12.000 posjetitelja koji su dvije srpanjske večeri proveli uz dobro poznate stihove Leta 3, TBF-a, S.A.R.S.-a, Tončija Huljića & Madre Badessa, Plavog orkestra te Željka Joksimovića, ovogodišnji ASF obilježit će čak tri dana zabavnog programa uz povećanje broja izvođača u odnosu na prethodna izdanja festivala.

Pregled izvođača po danima:

  • Četvrtak 18.07. Imset, The Dire Straits Experience
  • Petak 19.07. Sakramenski, Parni valjak, Severina
  • Subota 20.07. Massimo Savić, Petar Grašo, Prljavo kazalište

Kao poseban dodatak za njegovo jubilarno izdanje, Adria Summer Festival vjernim fanovima donosi besplatan koncert Željka Joksimovića u subotu, 27.07. To je ujedno i prilika za nadoknadu trenutaka koje je na prošlogodišnjem festivalu publici ukrala kiša, a koncert će se održati na istoj lokaciji – medulinskoj rivi.

Ulaznice po najnižim cijenama kreću u prodaju od 1. travnja u sustavima Eventima i Ticketshopa. Pratite nas kako biste na vrijeme saznali kada nabavili svoju!