NA ASF 2019 NASTUPAJU ČAK DVA DOBITNIKA OVOGODIŠNJEG PORINA!

U riječkom Centru Zamet jučer je održana dodjela Porina, najpoznatije hrvatske glazbene nagrade. U 36 kategorija od kojih su neke Album godine, Pjesma godine i Najbolja vokalna suradnja, glazbenici imaju priliku osvojiti laskavu titulu najboljeg. Ona im biva dodijeljena od strane profesionalaca u branši, što nagradi daje dodatni značaj, a dobitnicima motivaciju da i dalje nastave sa svojim predanim radom.

Među nominiranima za 26. Porin našli su se Massimo Savić, Mile Kekin i Hladno pivo, Parni valjak, Petar Grašo te Tonči Huljić, a veseli nas reći da nas posebna veza veže uz svakoga od ovih popularnih izvođača. Hladno pivo i Tonči Huljić uz Madre Badessa nastupili su na ranijim izdanjima Adria Summer Festivala, a Massimo, Parni Valjak i Petar Grašo na medulinskoj će pozornici zasjati ovog ljeta - od 18. do 20. srpnja.

Ovim putem čestitamo Tončiju na nagradi za pjesmu godine za skladbu „Ako te pitaju“ i Petru Graši na Porinu za najbolju mušku izvedbu za istu pjesmu, te Massimu na nagradi za najbolju vokalnu suradnju s grupom Vatra u pjesmi „Nama se nikud ne žuri“.

Vidimo se u Medulinu gdje ćete imati priliku ove pjesme čuti i uživo!