ULAZNICE PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA U PRODAJI SAMO JOŠ DANAS DO KRAJA DANA!

Interes za ulaznicama za ovogodišnji Adria Summer Festival premašio je sva očekivanja! Organizatori i domaćin, Općina Medulin, izrazili su sreću i zahvalnost publici koja je prepoznala rad i trud u osmišljavanju i realiziranju ovog jedinstvenog događaja na očaravajućoj medulinskoj rivi.

Posjetitelje kroz tri dana očekuju nastupi najvećih regionalnih zvijezda, kao i punopravnog nasljednika neprežaljenih Dire Straitsa. Imset, The Dire Straits Experience, Sakramenski, Parni valjak, Severina, Massimo Savić, Petar Grašo i Prljavo kazalište imena su koja će ove godine zapaliti pozornicu u ljetnim noćima, a zabavne trenutke uveličat će jedan i jedini Mario Petreković! Nakon što se prošle godine okušao u organizaciji Adria Summer Festivala, Marija čeka novo zaduženje... Koje je to zaduženje, otkrivamo uskoro, pa nas svakako pratite i na Facebooku i Instagramu!

Ako još niste nabavili svoje ulaznice po najnižim cijenama, nemojte više čekati! Danas je zadnji dan Early bird prodaje, a već sutra njihova cijena raste i krećemo s pretprodajom ograničenog broja ulaznica!